Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SERIOUS AKU CAKAP, XRUGI KALO CLICK!!!

Monday, November 29, 2010

Sidang Konvokasyen UiTM Perak




Syukur Alhamdulillah, aku berkonvokasyen gak noh untuk diploma nih.. To Femly, lecturer2, membe2 n sapa2 ja la hat bnyk dah tlong aku, berbilion2 terima kasih diucapkan.. ecehh... mcm qaya plak dh... overall, for da 1st time UiTM Perak buat konvo, well done la nak habaq mai.. smua bjalan sperti dirancng kot noh.. haha.. syoq leh jmpa membe2, lecturer2 blik pa smua.. Sem depan continue sem 2 degree.. huhu.. tunggu lagi beberapa taun plak, konvo utk degree.. insyaallah.... tapi, cuma ada kureng sket bab pengurusan foto utk konvo.. arap2 depa bleyh tingktkan perkhdmatan ngan cekap la sem depan noh.. (^_^)

39 comments:

  1. wahh..tak sabar mahu berkonvo...nak bunga besar2...

    tahniahh....belajar sampai phd terus arr...hehe

    ReplyDelete
  2. wah! anugerah naib canselor tu.. cayalah.. tahniah2!

    ReplyDelete
  3. cik 18: insyaallah kalo rajin.. :)

    ahmad jo: tq bro..

    atie aizam: thnz.. (^_^)

    ReplyDelete
  4. phreak-id : thnz.. (^_^)

    nabilla nasir: thnz.. (^_^)

    ReplyDelete
  5. hoho.. congratszzzz dan do your best utk degree

    ReplyDelete
  6. amira: tq.. n insyaallah.. i try..huhu

    ReplyDelete
  7. tahniah2~~

    jemput join GA yong

    http://www.alinacshoppe.com/2010/12/giveaway-kalau-saya-shopping-di-alinac.html

    ReplyDelete
  8. alinac lover: tq.. insyaallah.. :)

    ummiross: tq..

    puteri cahaya: tq.. :)

    mohd yusoff: tq.. :)

    ReplyDelete
  9. Pergh..ANC tuh..tahniah dek oi..

    ReplyDelete
  10. ecah: tq ecah.. hehehe

    cik su: yurp.. tq yerk..

    ReplyDelete
  11. tahniah bro..congrate2x..
    x jumpe ngan amir ke?

    ReplyDelete
  12. tq bro.. xjmpe pn..
    die blah petng.. aku pagi..
    ko xpegi ke?

    ReplyDelete
  13. wah!!! tahniah3x.. matdin pun x sabar gak nak grad ni hehehe... jom komen sini lak hehe

    ReplyDelete
  14. fifiey: tngah wat degree skrng... :)

    ReplyDelete
  15. kenapa konvo tak buat kt shah alam?

    ReplyDelete
  16. now konvo not just at shah alam..
    buat masa ni, konvo buat kt trengganu, sarawak, perak n perlis either bcause hve hall. lpas ni, smua kmpus cawangan konvo kt tmpt sndiri.

    ReplyDelete
  17. Tahniah dek. Dulu kak mekar pun dr uitm perak. Time tu bangunan masih dikelilingi hutan. Skrg nampak pesat membangun.

    ReplyDelete
  18. adik sy pun konvo situ gak.. mmg setuju bab photo tu sbb agak sesak time tunggu giliran.. huhu.. niway, tahniah ye..

    ReplyDelete
  19. bestnye konvo. anc ek?? pndai noh. hehe

    ReplyDelete