Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SERIOUS AKU CAKAP, XRUGI KALO CLICK!!!

Monday, December 13, 2010

Belajar Benda Baru!!


Aku memang xtahu nak edit gambaq.. so, tadi ada komen dari membe kt pesbook sruh edit gambaq.. aku cakap la, xreti pakai adobe photoshp nih.. hahhaaha... nak wat cm na kan, cam ssah ja.. so, dia habaq la ada satu web yg easy utk edit gambaq...



Picnik nama application tuh.. maybe ramai dah tau.. aku ja kurang tau sket.. slow sket bab2 nih.. hahaha... lepaih nih, gambaq, edit2 dulu ler.. huhu... tq to my pren!!


14 comments:

  1. cikbelog suka guna picnik jugak :D

    ReplyDelete
  2. penah denga tapi tak penah try lg ar

    ReplyDelete
  3. cikbelog: ptut r gmba cntik.

    nora: try ler.. huhu

    ReplyDelete
  4. ana pun suke gak gune piknik tu..
    senang nak gune..hihi

    ReplyDelete
  5. sara pon sebelum pandai gune photoshop gune picnik je..hehe

    ReplyDelete
  6. picnik r sng kalu nk edit gmbor on9..kalu ps,tu tuk yg pro je..hehe

    ReplyDelete
  7. salam ziarah pagi............di kala tnet slow

    ReplyDelete
  8. x pernh try lak sopware tue....

    ReplyDelete
  9. edit gambar dekat picnik besttttt..
    cute2 je gmbr die

    ReplyDelete
  10. nak blajar photoshop dgn LEBIH MUDAH?
    Jom ke blog sy..
    http://burner-life.blogspot.com/2010/12/photoshop-top-secret.html
    Sy bagi awak pelbagai sfware free sperti ADOBE PHOTOSHOP CS5 dan CS3 portable... ^___^
    Nak lagi??
    Sy bleh bagi CS2 FULL VERSION..
    jgn lpaskan pluang yer..
    pilihan di tangan anda..
    moga anda mdpat faedah dari blog sy..
    ^___^

    ReplyDelete